AI and Cyber Breakfast Meeting
Date: 5th May
Time: 7 am to 9am

Venue: Coppid Beech Hotel ( John Nike Way, Bracknell, RG12 8TF)

AI & Tech Business Breakfast Berkshire Coppid Beech

Booking:  To book this event please use the Eventbrite page,  there is a cost of £15

Please note: The AIGX Unconferences are run on a not for profit basis. We are collaborating with ToastMasters International and this breakfast networking event is being run jointly under the banner of TMI. Paul, Mark and Deep are members of both groups. You will find the same ethos in both groups where people are open, honest and are genuinely looking to share knowledge for the benefit of all.

Provisional Agenda

Time  Duration  Item  Person
 7am  25 mins  Registration, Breakfast & Networking
 7.25am  2 mins  Kick off  Paul Imre
 7.27am  2 mins  MC / TM  Lyndsey Thomas
 7:29am  6 mins  Building a $1BN Cyber Business  Mark Plummer
 7:35am  35 mins  AI Talk / Workshop  Deepinder Chhabra
 8:10am  5 mins  Musical Chairs / Shuffle  Lyndsey Thomas
 8:15am  35 mins  Cyber / Workshop  Charlotte Brennan
 8:50am  5 mins  Closing remarks  tbd
 8.55am  —  Close
 9.00  —  Room Handover

Event Location

No Comments

Comments are closed.